Kategorier
Ett djefla lif

Min officiella bloggflagga

Bild 1-4

Mitt bidrag till hakkes bloggflaggeutmaning.

Jag har väl funderat över en komposition där jag väver samman bios (gr. ’liv’)och logos (gr. ’ord’) i sisådär femton år. Kul att typsnittet Gill Sans har så runda, vackra ”o”; det blir lite olympiaflagga över det hela!

6 svar på ”Min officiella bloggflagga”

Tjusig färg, är det den som kallas karmosinröd? Och visst liknar det olymiska fanan. Man kan riktigt höra hur baggen tänker: ”Det viktigaste är inte att vinna, utan att överleva.”
Jag tycker också att flaggan för tankarna till stundande fotbolls-VM. Det måste bero på att skalbaggen är så himla lik Olof Mellberg.

Jag gillar också färgen, tänkte kommentera det innan jag såg Hakkes kommentar!
Jag har ju alltid också gillat rött – se bara mina byxor som jag hade för 34 år sedan: Se min blog ( Nu försöker jag göra en länk á la Lotten)
‹a href=”http://vikeningarna.blogspot.com”denblyga‹/a›
Men var kommer skalbaggen in (mer än att den representerar liv)

Det blev ingen länk ju!
Är det mitt tangentbord? Tecknen är för Windows, men passar inte in för Mac alla gånger – det är ›‹ som inte är där de ska va´, och så är de för små. Där det står ‹o› blir det § o °. Nu hittade jag i alla fall°, den har jag saknat. fanns där det står° på tangenten vi prövar igen:

Nu blev det´ ínget alls´.
Om man klickar på den blyga kommer man inte till min blogg utan till e-mail!?
Är det en HUSBOCK!?

Haha, det märks att du inte är Windowsanvändare! För oss är BIOS något helt annat och mycket otrevligare. Något man helst inte vill låtsas om men faktiskt måste pilla på ibland (med hjärtat i halsgropen).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *