Kategorier
Ett djefla lif

Bortbortbort!

Jag är uppmanad av Anna till att anordna en gissningstävlan. Det här är så kul att jag måste bäras ut på bår.

Reglerna följer Lattjolajbanslådans: ett påstående om mig är felfelfel! och ska bortbortbort!

1. Jag har psoriasis, är närsynt och biter ofta på naglarna.
2. Jag befordrades till löjtnant efter min sista repövning.
3. Jag har ätit lunch med drottning Beatrix av Nederländerna.
4. Jag har skrivit manus till en reklamfilm för Ahlgrens bilar.
5. Jag kan cykla på en enhjuling och spela munspel samtidigt.
6. Jag har läst kurser i litteraturhistoria, enzymteknologi, franska, hållfasthetslära och neurobiologi på högskolenivå.
7. Jag har aldrig haft på mig slalomskidor.
8. Jag har spelat blues på en kazakisk dombra i en by på Kalmuckstäppen.

Tillägg: Pris måste vi ha! Jag tror vi drar till med Skriv för webben-boken som börjar bli poppis igen. (Kan den vara lite mer Webb 2.0-mässig än andra svenska böcker i ämnet?)

20 svar på ”Bortbortbort!”

Du hr tagit denna så roliga och underhållande lista till en helt ny nivå och jag frågar som ovanstående … hur gör jag nu då?
Men jag TROR att du blev tagen av stundens skämtsamma atmosfär och att det fortfarande är en som ska bort och eftersom ni män (och vi kvinnor som inser våra begränsningar) inte kan göra två saker på samma gång så tror jag 5:an ska väck!
Säg inte att det är felfelfel!!!

Typiskt Olle att bara bräka på massa underligheter som man inte tror kan hända någon, men med stor sannolikhet hänt honom. DÄrför tror jag på skidorna… eller det där militäriska. Jag tar det senare. Var drottningen trevlig?

Två själar, en tanke – jag kom fram till exakt samma sak som Christina. Dessutom, kan man verkligen bli befordrad till löjtnant? Det låter så gammaldags, som nånting med strutsplym och vita lackstövlar.
Å andra sidan har jag ju sett dig på nära håll och minns inte att jag tänkte på varken psoriasis eller nerbitna naglar. Vilket i sin tur kan ha berott på mysljuset och måltidsdrycken. Nej, jag satsar på nummer 2 iallafall.

För tydlighetens skull: Ja, jag har fuskat och skrivit åtta påståenden när alla andra har skrivit fem. Men ett av dem är faktiskt felaktigt.

Hej! Eftersom du är en främling, måste jag använda uteslutningsmetoden… Drottning Beatrix är inte platt (med tanke på din kommentar hos mig) så det måste vara sant. Samma sak med konstiga instrument och nämnda kurser på universitet. Tvåan och fyran går inte ihop alls men jag tror på dem ändå. Varför skulle man vilja ställa sig på ett par slalomskidor? Det går bort och då återstår bara nr. 1 och nr. 5: om närsyntheten stämmer så låter femman inte så trolig. Du skulle ju bara se munspelet och cykla rakt i väggen. Det är nr. 5 som är lögn och förbannad dikt.

Åtta alternativ är för många. Bara ett är fel av 8? Det fuckar upp allt statistiskt sett och alltså anar jag att du njuter av att vara en overachiever. Alla multitaskingsvar är korrekta. Kortast är alt 7 så den får det bli. Du låter bli att ställa dej på slalomskidor och lovsjunger telemarkens lov.

Hmm, jag tror allihop är falska. Nåt lurt är det när du har åtta alternativ istället för fem.
Men jag gissar ändå på ett: slalomskidorna.
För det är det enda som ju är lätt. Det är det enda jag har gjort. För det är ju bara att gå in i en affär och prova. Så jag gissar att du helt enkelt har något principiellt mot slalomskidor.

svårt att sluta skratta.. men hallå både påstående 1 och 6 slår flera flugor i en smäll, de innehåller alltså fler än 1 påstående var. hursomhelst var detta mycket mycket svårt, gissar helt utan motivering på nr 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *